ΝΑ Διαλέξω
Ασύρματο Ή Ενσύρματο Συναγερμό?

Στο πρώτο ερώτημα που θα κληθείτε να απαντήσετε είναι αν θα βάλετε ασύρματο ή ενσύρματο συναγερμό.

ΝΑ Διαλέξω
Ασύρματο Ή Ενσύρματο Συναγερμό?

Στο πρώτο ερώτημα που θα κληθείτε να απαντήσετε είναι αν θα βάλετε ασύρματο ή ενσύρματο συναγερμό.
συναγερμοί σπιτιών

Τι να Διαλέξω

Εμπιστευτείτε τους καλύτερους και μην ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματά σας και τον χρόνο σας.

Στις επικίνδυνες εποχές που ζούμε οι συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων αποτελούν μονόδρομο. Και επειδή η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη της καταστολής, είναι πολύ πιο αποδοτικό και λιγότερο ψυχοφθόρο να εγκαταστήσετε συναγερμό πριν κάποιος επιτήδειος παραβιάσει τον προσωπικό σας χώρο.

Μην περιμένετε να χάσετε πολύτιμα αντικείμενά σας, για να προχωρήσετε σε αυτό το βήμα. Με την έξαρση της φτώχειας και της εγκληματικότητας στην Ελλάδα είναι δυστυχώς ιδιαίτερα πιθανό να μπουν στο σπίτι ή το μαγαζί σας, αν δεν το έχετε θωρακίσει με συστήματα ασφαλείας.

Οι συναγερμοί σπιτιών θα κάνουν απόσβεση κόστους αμέσως ακριβώς για αυτό το λόγο, επειδή δεν θα έρθετε αντιμέτωποι με την υλική και ψυχική ζημιά που θα σας προκαλέσει μια ενδεχόμενη διάρρηξη. Οι συναγερμοί σπιτιών είναι μια σημαντική απόφαση που πρέπει να λάβετε, αφού πάρετε την απόφαση.

Στο πρώτο ερώτημα που θα κληθείτε να απαντήσετε είναι αν θα βάλετε ασύρματο ή ενσύρματο συναγερμό. Κάθε τύπος συνδέεται με συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τα οποία καλό είναι να γνωρίζετε, ώστε να βρείτε τι ταιριάζει σε εσάς και τις ανάγκες σας.

Ασύρματος Συναγερμός

Ο ασύρματος συναγερμος αποτελείτε από ένα κέντρο, το οποίο συνδέεται με τα επιμέρους εξαρτήματα (σειρήνα, πληκτρολόγιο, μαγνητικές επαφές, ραντάρ, κ.α) μέσω RF συχνότητας (ραδιοκύματα). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απαιτούνται ελάχιστα μερεμέτια κατά την εγκατάστασή του, ενώ επιτυγχάνεται και μεγάλη αισθητική διακριτικότητα του συστήματος. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει σε λίγες ώρες και, παρόλο που οι ασύρματοι συναγερμοί δεν είναι φτηνότεροι από τους ενσύρματους, το κόστος μειώνεται σημαντικά, επειδή οι ώρες εργασίας της τεχνικής εταιρείας εγκατάστασης είναι πολύ λιγότερες. Έτσι, ο ασύρματος συναγερμός αποτελεί μια πολύ εύκολη και γρήγορη λύση που συνιστάται, όταν τοποθετείται σε σπίτια με πολλά έπιπλα και εγκαταστάσεις, όπου είναι δύσκολο να μετακινηθούν τα αντικείμενα και να δημιουργηθεί καλωδίωση.

Ένα ασύρματο σύστημα το οποίο σας ανήκει, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο νέο σας σπίτι ή εξοχικό. Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία από την οποία προμηθευτήκατε τον συναγερμό να σας βοηθήσει με την μεταφορά του εξοπλισμού του συναγερμού σας από το παλιό στο νέο σας σπίτι.

Ενσύρματος Συναγερμός

Στον ενσύρματο συναγερμό όλα τα μέρη του συστήματος συνδέονται μεταξύ τους με καλώδια. Αυτό σημαίνει ότι η εγκατάστασή του απαιτεί αρκετές ώρες ή ακόμα και ημέρες, ανάλογα με το ακίνητο, πολλά μερεμέτια και μετακίνηση επίπλων. Γενικά, οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών είναι ιδανικοί για σπίτια, τα οποία έχουν προεγκατεστημένη καλωδίωση, ώστε να μη χρειαστεί να γίνουν επιπλέον μερεμέτια και παρεμβάσεις του χώρου που ίσως δεν θα υπάρξει αργότερα.

Επίσης όταν αγοράζετε ένα σύστημα συναγερμού, δεν σκέφτεστε να μετακομίσετε από το σπίτι σας, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως τα φέρνει η ζωή. Έτσι, είναι πιθανόν να χρειασθεί να μετακομίσετε πριν από το αναμενόμενο. Τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού δεν μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας. Αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού σας. Εάν μετακομίσετε σε νέο σπίτι και θέλετε να έχετε συναγερμό, θα πρέπει να κάνετε όλες τις εργασίες πάλι από την αρχή.

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Δώστε μας το e-mail σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.


  Ή καλέστε μας Τώρα!+30 210 6017 000

  και θα απαντήσουμε άμεσα.

  Συνεργαζόμενες Εταιρείες

  Αγία Παρασκευή
  logo_inim
  Αγία Παρασκευή
  sigma_logo
  dahua-logo
  Honeywell_logo
  sirsen
  cqr_cable
  skyhack
  wd_logo
  pulsar_logo
  bosch_logo
  Γιατί Εμάς ;

  Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

  Προϊόντα
  • Συστήματα ασφαλείας
  • Κάμερες Ασφαλείας
  • Ελεγχόμενη Πρόσβαση
  • Πυροπροστασία
  • Δορυφορικά – Επίγεια Συστήματα
  Υπηρεσίες
  • Εγκαταστάσεις Συναγερμών
  • Τοποθετήσεις Κάμερες Ασφαλείας
  • Μελέτη οικιακού – επαγγελματικού χώρου
  • Συντηρήσεις
  Γιατί Εμάς ;

  Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

  Copyright by AlarmTech Electronics®, Αγία Παρασκευή. All rights reserved.

  error: AlarmTech Electronics®