Πως θα επιλέξω ένα Σύστημα Συναγερμού

Η Επιλογή είναι στο Χέρι σου
Πως-θα-επιλέξω-ένα-σύστημα-ασφαλείας

Η πρόληψη
Είναι η ευθύνη μας

Ένας μέσος καταναλωτής στην εποχή μας όταν προτίθεται να κάνει μια αγορά ενημερώνεται από το διαδίκτυο. Το ίδιο συμβαίνει αρκετές φορές και στην επιλογή συστημάτων ασφαλείας . Πολλοί από αυτούς επιλέγουν να προμηθευτούν τον εξοπλισμό και μετά να αναζητήσουν το συνεργείο που θα το τοποθετήσει. Τότε καταλαβαίνει ότι αυτή η διαδικασία ήταν λανθασμένη διότι οι αδειοδοτημένες εταιρίες που θα κληθούν να εγκαταστήσουν τον εξοπλισμό του θα τον ενημερώσουν ότι η αγορά που έκανε δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του χώρου του και φυσικά δεν πρόκειται να κάνει μια τέτοια δουλειά. Η συνέχεια είναι γνωστή . Θα ψάξει ώσπου να βρει κάποιον που θα το αναλάβει και ας μην είναι απαραίτητα γνώστης 100% του αντικειμένου . Αποτέλεσμα; Δυσαρεστημένος πελάτης και μηδαμινή ή ελλιπής η ασφάλεια του χώρου. Άρα μια χαμένη επένδυση.

Γιατί όμως συνέβη αυτό; Ποιο ήταν το λάθος; Η απάντηση είναι απλή . Όπως δεν θα επιλέγαμε έναν γιατρό , δικηγόρο , μηχανικό για το αυτοκίνητό μας ή έναν πολιτικό μηχανικό για να μας χτίσει ένα σπίτι, απλά και μόνο επειδή ψάξαμε στο internet για τον φθηνότερο , έτσι και στο θέμα της ασφάλειας δεν γίνεται να σκεφτούμε διαφορετικά. Ζητάμε το καλύτερο και για αυτό το λόγο πρέπει να αφήσουμε τους ειδικούς να επισκεφθούν το χώρο μας και να μας δώσουν μια υπεύθυνη λύση. Όσο και να ψάχνουμε στο internet κανένας χώρος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον και αν θέλουμε μια σωστή πρόταση για τον χώρο μας αυτή δεν πρόκειται να την βρούμε ούτε σε forums ούτε σε πακεταρισμένες έτοιμες προτάσεις διάφορων eshops απλά και μόνο για να φύγει το προϊόν από το ράφι.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ;

ΝΌΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ. Δηλαδή οι εταιρίες που πρέπει να συμβουλεύεται όποιος θέλει να εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας στο χώρο του. Είναι οι άνθρωποι που δουλειά τους είναι να ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογίες και να παρέχουν σωστές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες . Με λίγα λόγια είναι οι ΕΙΔΙΚΟΙ που θα μας δώσουν ΤΗ ΛΥΣΗ.

Άδεια λειτουργίας
Διαθέτουμε άδεια λειτουργίας από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη με αριθμό αδείας 3015/39/60/3057-β’
Τεχνογνωσία
Η ενημέρωση και η εκπαίδευση των τεχνικών που διαθέτουμε είναι καθημερινή μας προτεραιότητα για να βρισκόμαστε στην αιχμή των εξελίξεων της τεχνολογίας.
Υποστήριξη
Είμαστε σε θέση να διασφαζίσουμε την άμεση υποστήριξη και επίλυση για την ορθή και ομαλή λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων.
Ποιότητα
Προσφέρουμε τα πιο αξιόπιστα προϊόντα της εγχώριας αγοράς αλλά και του εξωτερικού με γραπτή εγγύηση.
Αξιόπιστες λύσεις
Η εταιρεία μας στελεχώνεται από προσωπικό με κατάρτιση ώστε να σας δώσει αξιόπιστες λύσεις αλλά και να πραγματοποιήσει τον σωστό σχεδιασμό για ένα άρτιο σύστημα ασφαλείας.
Εχεμύθεια και Εμπιστοσύνη
Η εχεμύθεια και εμπιστοσύνη που διακατέχει το προσωπικό της εταιρείας μας είναι από τα κυριότερα χαρακτηριστικά αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα την επιλογή σας.

Είμαστε διαρκώς δίπλα
σε εσάς και στους οικείους σας!

Η εταιρεία μας  δραστηριοποιείται με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων, κατανοεί τις δυσκολίες αλλά και την συνεχόμενη αύξηση εγκληματικότητας στην χώρα μας. Ο λόγος ύπαρξη μας όλα αυτά τα χρόνια είναι συγκεκριμένος αλλά και αποδεδειγμένος για την μείωση αλλά και την αποφυγή εγκληματικότητας.   

Η εμπιστοσύνη σας αλλά και η επιλογή σας, μας δίνει την δυνατότητα να βρισκόμαστε κοντά σας ώστε η μεταξύ μας σχέση να είναι πιο ουσιαστική και αποτελεσματική.

0123456789001234567890

Ώρες

01234567890

Ημέρες

012345678900123456789001234567890

Το χρόνο

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Αγία Παρασκευή
logo_inim
Αγία Παρασκευή
sigma_logo
dahua-logo
Honeywell_logo
sirsen
cqr_cable
skyhack
wd_logo
pulsar_logo
bosch_logo
Γιατί Εμάς ;

Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

Προϊόντα
  • Συστήματα ασφαλείας
  • Κάμερες Ασφαλείας
  • Ελεγχόμενη Πρόσβαση
  • Πυροπροστασία
  • Δορυφορικά – Επίγεια Συστήματα
Υπηρεσίες
  • Εγκαταστάσεις Συναγερμών
  • Τοποθετήσεις Κάμερες Ασφαλείας
  • Μελέτη οικιακού – επαγγελματικού χώρου
  • Συντηρήσεις
Γιατί Εμάς ;

Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

Copyright by AlarmTech Electronics®, Αγία Παρασκευή. All rights reserved.

error: AlarmTech Electronics®