Καινοτόμες τεχνολογίες | Αξιόπιστη ποιότητα

Dahua-HDCVI

Καταγραφικά Ασφαλείας

Τα καταγραφικά ασφαλείας τοποθετούνται για την καταπολέμηση καταστροφής, εσωτερικής κλοπής, σε ιδιωτικούς ή σε επαγγελματικούς χώρους, απάτη σε ταμεία ακόμα και για τις ασφαλές αγορές σας σε εμπορικά καταστήματα. Τα καταγραφικά ασφαλείας είναι συσκευές οι οποίες λαμβάνουν εικόνες σε πραγματικό χρόνο και δημιουργούν καταγραφές. Επίσης δίνουν την δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης μέσω έξυπνων συσκευών ( smartphones, tablet, pc )

Η Οπτική Ασφάλεια είναι
η Λύση

οικιακές και επαγγελματικές λύσεις
gate-nvr

Καταγραφικά HDCVI με προηγμένα χαρακτηριστικά

Εμφάνιση χάρτη με εικόνες δορυφορικών σύννεφων, υδρολογία και μετεωρολογία, καιρικές συνθήκες, κύματα, παλιρροιακές και άλλες πληροφορίες εικόνας, διαχείριση όλων των συσκευών, συμπεριλαμβανομένης της προβολής τροφοδοσίας και αναπαραγωγής βίντεο σε πραγματικό χρόνο, ευφυές σύστημα λειτουργίας και διαχείρισης επιτρέπει την κεντρική διαχείριση βίντεο συστήματα παρακολούθησης, αποθήκευσης, εμφάνισης και συναγερμού, σύνοψη βίντεο εμφανίζει περίληψη χρήσιμων πληροφοριών για αρχεία ταξινομημένα ανά θέμα και ώρα.

Καταγραφικά HDCVI για εφαρμογές ταμείων

Οι διαφορές πελατών και η απάτη των ταμείων συμβαίνουν συχνά στον μετρητή πληρωμής. Το βίντεο επικάλυψης HD, ήχου και POS μπορεί να εντοπίσει προβλήματα και να παράσχει αποδείξεις παραβίασης.
katagrafika-hdcvi
bus-nvr

Καταγραφικά για ΜΜΜ

Τα δημόσια λεωφορεία, τα οποία αποτελούν σημαντικό μέρος των συστημάτων δημόσιων συγκοινωνιών, είναι η ψυχή των πόλεων, εκπληρώνοντας ένα σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των πληθυσμιακών πόλεων. Παράγοντες όπως οι αυξημένες απειλές για την ασφάλεια και η λειτουργική αναποτελεσματικότητα, ωθούν τις δυνατότητες των φορέων εκμετάλλευσης των λεωφορείων να διαχειρίζονται άριστα τους στόλους τους και να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβατών τους. Η τεχνολογία Dahua προσφέρει μια λύση δημόσιου λεωφορείου σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις μοναδικές απαιτήσεις του κλάδου.

Καταγραφικά HDCVI διαχείρισης εισόδου / εξόδου

Με την παγκόσμια αστικοποίηση και την ταχεία ανάπτυξη του πληθυσμού των οχημάτων, ο τρόπος διαχείρισης της ασφάλειας με αυστηρό έλεγχο της εισόδου / εξόδου και παράλληλα η βελτίωση της αποτελεσματικότητας λειτουργίας είναι ένα από τα θέματα που αφορούν κάθε πιθανή είσοδο / Διαχειριστής εξόδου.
Η καινοτόμος λύση Dahua Entrance / Exit με ενσωματωμένο ANPR, η απρόσκοπτη ενσωμάτωση διαφόρων τεχνολογιών όπως το βίντεο, το VTO και η πλατφόρμα διαχείρισης σας προσφέρουν τα σημαντικότερα στοιχεία για τη διαχείριση εισόδου / εξόδου.
Entrance-Exit Control

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Δώστε μας το e-mail σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.


  Ή καλέστε μας Τώρα!+30 210 6017 000

  και θα απαντήσουμε άμεσα.

  Συνεργαζόμενες Εταιρείες

  Αγία Παρασκευή
  Αγία Παρασκευή
  Αγία Παρασκευή
  Honeywell_logo
  dahua-logo
  Αγία Παρασκευή
  Εγγραφείτε

  Αν θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, απλώς εγγραφείτε στο newsletter μας. Δεν θα σας στείλουμε άσκοπα μηνύματα.

   Γιατί Εμάς ;

   Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

   Προϊόντα
   • Συστήματα ασφαλείας
   • Κάμερες Ασφαλείας
   • Ελεγχόμενη Πρόσβαση
   • Πυροπροστασία
   • Δορυφορικά – Επίγεια Συστήματα
   Υπηρεσίες
   • Εγκαταστάσεις Συναγερμών
   • Τοποθετήσεις Κάμερες Ασφαλείας
   • Μελέτη οικιακού – επαγγελματικού χώρου
   • Συντηρήσεις
   • Υποστήριξη
   • Περιοχές Κάλυψης
   Γιατί Εμάς ;

   Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

   Εγγραφείτε

   Αν θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, απλώς εγγραφείτε στο newsletter μας. Δεν θα σας στείλουμε άσκοπα μηνύματα.

    Copyright by AlarmTech Electronics®, Αγία Παρασκευή. All rights reserved.

    error: AlarmTech Electronics®