Η σωστή εγκατάσταση συναγερμού
συνάδει αποτελεσματικά στην αποτροπή κλοπής

Εγκατάσταση Συναγερμού – Τοποθέτηση Συναγερμού – Εγκαταστάσεις Συναγερμών

εγκατάσταση συναγερμού
Εγκατάσταση Συστήματος Συναγερμού
Η εγκατάσταση συναγερμού, και η τοποθέτηση στα συστήματα ασφαλείας γίνετε από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας, ώστε η αποτελεσματικότητα της εγκατάστασης να αποτρέπει απρόβλεπτα γεγονότα, και να νιώθετε ασφαλής. Επίσης η επιλογή των υλικών, δοκιμάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες ώστε να προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια στον χώρο σας, χωρίς να δημιουργούνται δυσλειτουργίες και άλλα συναφή προβλήματα.
Εχεμύθεια και Διακριτικότητα
Από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της εταιρείας μας είναι η εχεμύθεια και η διακριτικότητα που διακατέχει το προσωπικό μας αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα την επιλογή σας δημιουργώντας σχέση εμπιστοσύνης για το μέλλον.

Εγκατάσταση Συναγερμού

Εγκατάσταση συναγερμών, για οικίες, καταστήματα, βιομηχανικούς χώρους, τοποθετήσεις σε κάμερες ασφαλείας

Άδεια λειτουργίας
Η εταιρεία μας φέρει ειδική άδεια από το υπουργείο προστασίας του πολίτη (Ι.Ε.Π.Υ.Α), καθώς και τις ανάλογες γνώσεις στον κλάδο αυτόν, ώστε να νιώθετε την σιγουριά και την ασφάλεια που αρμόζει σε κάθε χώρο ξεχωριστά.
Αυτοψία Χώρου
Ο πρωταρχικός σκοπός της εταιρεία μας, είναι η αυτοψία και η μελέτη στον επαγγελματικό ή στον οικιακό σας χώρο, ώστε να παρέχουμε τα σωστά αποτελέσματα, προς αποφυγή παραβίασης του επίδοξου εισβολέα.
Σχεδίαση συστήματος
Στόχος μας είναι να ανακαλύψουμε τα τρωτά σημεία του χώρου, και μαζί να σχεδιάσουμε το σύστημα ασφαλείας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές του επαγγελματικού ή του οικιακού σας χώρου.
Επιλογή Υλικών
Τα προϊόντα που σας προσφέρουμε, δοκιμάζονται κάτω από μεγάλη πίεση και σκληρές συνθήκες, ώστε να μπορούν να είναι αποτελεσματικά για την ορθή τους λειτουργία, αλλά και για προσφέρουν αξιόπιστη ασφάλεια. Πληρούν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις από την χώρα προέλευσής τους.
Εγκατάσταση Υλικών
Ξεκινώντας την εγκατάσταση συναγερμού, το συνεργείο των τεχνικών μας παρέχει τα σωστά και απαραίτητα εργαλεία, ώστε να μην προκληθούν ζημιές στον χώρο σας, αλλά και για να γίνει σωστή τοποθέτηση των προϊόντων χωρίς πολλά και μεγάλα μερεμέτια. Τα υλικά στήριξης & εγκατάστασης που παρέχουμε είναι ποιοτικά και ανθεκτικά ώστε με την πάροδο του χρόνου, να μην δημιουργούνται προβλήματα δυσλειτουργίας.
Προγραμματισμός – Εκμάθηση συστήματος
Ο σωστός προγραμματισμός ενός συστήματος ασφαλείας, μας δίνει την δυνατότητα να γίνει εύχρηστο, εύκολο, και φιλικό ως προς τον χειριστή, ώστε η εκμάθηση του, να σας προσφέρει την άνεση και την αποτελεσματικότητα, έχοντας γνώμονα τον αποτρεπτικό παράγοντα εισβολής.

Από τι αποτελείτε ένα σύστημα
συναγερμού..?

Παρακάτω θα αναφέρουμε επιγραμματικά από τι αποτελείτε ένα σύστημα συναγερμού – ασφαλείας ώστε να κατανοήσετε τον αποτρεπτικό ρόλο που έχει κάνοντας μια εγκατάσταση συναγερμού.

 • Οι μαγνητικές επαφές ή αλλιώς «παγίδες» τοποθετούνται στα ανοίγματα – κουφώματα του χώρου σας (πόρτες, παράθυρα, ρολά, γκαραζόπορτες). Οι παγίδες είναι κρυμμένες μέσα από τα κουφώματα ώστε να μην είναι προσβάσιμες από εξωτερικούς παράγοντες.
 • Οι ανιχνευτές κίνησης ή αλλιώς «Radar» ανιχνεύουν οποιαδήποτε κίνηση υπάρξει στον χώρο εντός εμβέλειας. Τοποθετούνται στον τοίχο σε ύψος 2m, σε ειδική βάση και με τέτοιο τρόπο, ώστε να στοχεύουν πάντα τα ανοίγματα του χώρου.
 • Το πληκτρολόγιο ή αλλιώς «πίνακας ελέγχου» είναι ο σύνδεσμος μεταξύ του χρήστη και του συστήματος. Από εκεί μπορεί ο χρήστης να ελέγξει τις ρυθμίσεις και τη λειτουργία του συστήματος. Η θέση που τοποθετείται συνήθως είναι δίπλα από την κύρια είσοδο του χώρου ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση στον χρήστη για να μπορεί να οπλίζει ή αφοπλίζει το σύστημα.
 • Η εξωτερική σειρήνα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες αποτροπής εισβολής ενός συστήματος συναγερμού. Ειδοποιεί άμεσα τόσο τους κατοίκους ενός σπιτιού όσο και τους γείτονες σε μια ενδεχόμενη διάρρηξη.
 • Η εσωτερική σειρήνα τοποθετείται εσωτερικά του χώρου ως εναλλακτική μέθοδος ειδοποίησης σε περίπτωση που εξουδετερωθεί η εξωτερική σειρήνα σε μία ενδεχόμενη διάρρηξη – παραβίαση του συστήματος. Είναι μικρότερη σε μέγεθος και αρκετά διακριτική.
 • Η κεντρική μονάδα αποτελεί την καρδιά ενός συστήματος συναγερμού. Τοποθετείται μέσα σε ειδικό μεταλλικό κουτί. Εκεί βρίσκονται οι μπαταρίες του συστήματος όπου παρέχουν μεγάλη αυτονομία στο σύστημα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος καθώς και στη κεντρική πλακέτα. Οι κεντρικές μονάδες ορίζουν τη λειτουργικότητα που θα έχει το σύστημα και χωρίζονται κυρίως με τις συνολικές ζώνες που μπορούν να υποστηρίξουν σε έναν χώρο.

Είμαστε διαρκώς δίπλα
σε εσάς και στους οικείους σας

Μαζί δημιουργούμε την απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας

Εδώ θα θέλαμε να σας αναφέρουμε πως, η εγκατάσταση συναγερμού και η εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης στον ιδιωτικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο, είναι μια επένδυση για το μέλλον και θα σας συνοδεύει για αρκετά χρόνια. Φροντίστε λοιπόν, να επιλέξετε έναν επαγγελματία που θα είναι άμεσα διαθέσιμος και έτοιμος να σας βοηθήσει με ότι χρειαστεί το σύστημα συναγερμού σας, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Αξιοπιστία
Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την επιλογή σας, δημιουργώντας μια έμπιστη σχέση για το μέλλον.
Διορατικότητα
Η διορατικότητα, μας κάνει να βλέπουμε μακρυά αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σας.
Η σχέση μεταξύ μας
Είμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε σκέψη και απορία έχετε, συμβουλεύοντας πάντα την σωστή και αποτελεσματική κίνηση.
eimaste-dipla-sas

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Πατήστε το κουμπί, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Ή καλέστε μας Τώρα!+30 210 6017 000

και θα απαντήσουμε άμεσα.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Αγία Παρασκευή
logo_inim
Αγία Παρασκευή
sigma_logo
dahua-logo
Honeywell_logo
sirsen
cqr_cable
skyhack
wd_logo
pulsar_logo
bosch_logo
Γιατί Εμάς ;

Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

Προϊόντα
 • Συστήματα ασφαλείας
 • Κάμερες Ασφαλείας
 • Ελεγχόμενη Πρόσβαση
 • Πυροπροστασία
 • Δορυφορικά – Επίγεια Συστήματα
Υπηρεσίες
 • Εγκαταστάσεις Συναγερμών
 • Τοποθετήσεις Κάμερες Ασφαλείας
 • Μελέτη οικιακού – επαγγελματικού χώρου
 • Συντηρήσεις
Γιατί Εμάς ;

Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

Copyright by AlarmTech Electronics®, Αγία Παρασκευή. All rights reserved.

error: AlarmTech Electronics®